sábado, 19 de diciembre de 2009

Seminari


1. Dia 6/10/09

Avui era el tercer dia de seminari. Aquest dia el vàrem començar amb l'explicació de dos contes que eren explicats per companyes. Un era un conte tradicional i l'altre un conte inventat per una companya, on va utilitzar petites titelles de dits.

A l'acabar l'explicació de contes la nostre tutora, ens va repartir el guió del treball del llibre que teniem que llegir, Educació i vida quotidiana de Eulàlia Bosch, del qual hauríem d'entregar un treball escrit el dia 20 d'octubre.

Per finalitzar, vam analitzar un article de la Vanguardia, entre tots el vam llegir i a l'acabar vam poder dir el que pensavem cada un.

2. Dia 20/10/09

Aquest dia també vam començar amb l'explicació de dos contes per part d'una companya.

A l'acbar l'expliació vam comentar els treballs que havíem de fer sobre el llibre "Educació i vida quotidiana". Cada un de nosaltres va esplicar que li va soptar més del libre, quins assaig havia triat i el per què.

Al finalitzar li vam entregar els treballs i vam marchar cap a casa.


3. Dia 27/10/09

Avui em va tocar a mi llegir el conte, junt amb la meva companya Beatriz Barreal.
Jo vaig triar el conte dels tres porquets perquè és un conte que des de petita m'agradava bastant i vaig pensar que si el tenia que explica al ser un dels preferits trindria més facilitat a l'hora d'explicar-lo. La meva companya va explicar el contre de la Rinxols d'or. Un cop vam acabar d'explicar els contes la resta de companys ens diuen coses bones i coses a millorar, sempre des del punt de vista d'ajudar no de criticar.

Després vam escollir un tema pel debat del pròxim dia. Qui volia deia algun tema i despres cada un votavem a dos i el que va sortir guanyador va se "Si o no a l'uniforme escolar". Després es van repartir les persones en els que estaven d'acord i amb els que no.






4. Dia 3/11/09

Avui com cada dia de seminari, s'explica el conte de La llebra i la tortuga explicat per la Mireia. Com vam fer amb tots a l'acabar li vam exposas aspectes positius i aspectes a milorar.

A l'acabar vam sortir un per un a ensenyar el seu bloc. Que tenia dins, com ho havia fet, perquqè havia posat unes coses i no unes altres.



5. Dia 12/11/09

En aquesta sessió van explciar els contes la Mireia i l'Elena. Els contes que es van explicar van ser La nit màgica de Nadal i El lleo i el ratolí, respectivament. A l'hora d'aval·luar els espectes positius tots vam estar d'acord en que ho van fer molt bé, en que el ritme era l'adequat, miraven el públic i jugaven amb les veus.



Quan van acabar d'explicar els contes vam parla sobre la pel·licula de Billy Eliot i tot el que ens va sobtar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario